Meest gestelde vragen

V: Waarom is er een caffeine-en een zonder caffeine variant?

A: Ons advies is het product in de ochtend te gebruiken. Dit kan je combineren met een keto gerelateerde ontbijt. Echter zijn er natuurlijk altijd klanten die gewend zijn om de dag met een bak koffie (met caffeine) te beginnen. Zodoende dat deze hun dagelijkse koffie kunnen vervangen met een zakje Pruvit (of half zakje wanneer je nog een beginner bent) met caffeine.

V: Zijn er keto-recepten?

A: Ja, er zijn online veel recepten te vinden. Wij zijn op dit moment bezig om heerlijke recepten te verzamelen en zullen deze zo snel mogelijk publiceren. In de tussentijd kan je ons direct mailen omtrent recepten of jouw ideeën omtrent het dieet: ketoleven@gmail.com.

V: Hoe gebruik ik dit product in combinatie met mijn reguliere eetpatroon?

A: De vraag die je jezelf moet stellen is. Hoe snel wil ik resultaat zien? Er zijn namelijk gevallen waarbij men drastisch zijn/haar eetpatroon ging aanpassen. Men zag binnen een maand al een groot verschil. Kilo's verlies! Echter is het wel dat je dan bepaalde zaken moet laten die je gewend bent. Of je dan terugvalt in je normale ritme, zal dan veel discipline vergen. 

Er zijn ook klanten geweest die hebben aangegeven heel weinig te hebben aangepast aan hun dagelijkse eetpatroon, maar wel minimaal verschil zagen. Het is dus wat je zelf wilt.

Je eetpatroon is hoofdzakelijk hetgeen wat je dient aan te passen. Daarnaast is het belangrijk om ook regelmatiger te gaan bewegen (lees: sporten, maar wandelen is ook een goede vetverbander). Een combinatie van het gebruik van Pruvit en regelmatig bewegen zal al gauw resulteren in een verbetering van je fysieke gestel. Je zult je ook beter gaan voelen, waardoor je nog meer gemotiveerder gaat worden om meer te gaan sporten en je nieuwe dagelijkse patroon vast te houden. 

Wij hebben de voorbije maanden al vele positieve reactie's gekregen van onze klanten (bestaande en nieuwe!) en deze zeggen eigenlijk allemaal hetzelfde: "beschouw het niet als een wondermiddel, maar als een steuntje in de rug". 

V: Wanneer ben ik in ketosis?

A: Ketosis is de fase waarin je lichaam overgaat tot een actieve vetverbranding. Je merkt het wanneer je een zogenaamde keto-adem hebt. Deze is dan ietwat anders (alsof je een appel hebt gegeten) en je merkt dat het ietwat metaalachtig is. In het begin merk dat je een grieperig gevoel kan hebben, maar dit is eigenlijk een teken dat je over aan het gaan bent op ketosis. Ben je al iets langer in ketosis, dan merk je dat je energielevel begint te stijgen en je eigenlijk wat wilt ondernemen (sporten of gewoon lekker tuinieren). Daarnaast zul je je heerlijk van binnen voelen en geconcentreerder zijn. 

V: Zijn er nog andere voordelen van het gebruik van de KETO zakjes?

A: Van origine is het product ontwikkeld als medicijn. Echter merkten veel testpersonen veel positieve bijwerkingen. Er zijn gevallen waarbij het snurken minder luid werd, maar ook gevallen waarbij de klant had aangegeven minder last te hebben van rugklachten! Doe er jouw voordeel mee.

Wat zijn jouw ervaringen? Deel deze met ons via: ketoleven@gmail.com. Indien je hier toestemming voor geeft, publiceren wij jouw ervaringen.