KETO update: Verhalen van en door gebruikers

In deze blog leest u verhalen van diverse gebruikers. Ook geven zij een update omtrent hun gebruik, zodat u aan de hand van hun gebruik hier lering uit kunt halen en/of uw eigen gebruik kunt aanpassen. Let op: ieder persoon reageert anders op het keto-dieet. Raadpleeg altijd eerst uw huisarts voordat u aan een dieet begint.

UPDATE: 5 Juni 2020

Miggy uit Breda
Zij gebruikt Pruvit voor 2 maanden. Zij is 6 kg afgevallen in deze periode en is nu op haar streefgewicht.

Miggy: "ik ben Pruvit gaan gebruiken, omdat ik vanwege gezondheidsklachten van mijn huisarts moest afvallen. Dankzij Pruvit en een aangepast dieet, ben ik in 2 maanden tijd 6kg afgevallen. Ik heb twee kinderen en heb tegenwoordig meer energie. Ook mijn man vertelde mij laatst dat ik beter gemutst ben. Ik raad iedereen dit product aan!"

Willem & Sonja uit Heerlen

Heeft deelgenomen aan de 10 day drink ketones-challenge en heeft nu een nieuwe box ontvangen om verder te gaan met het dieet. Sonja en haar man Willem zijn enkele weken geleden begonnen met de 10 day challenge. Ze sporten daarnaast veel en hebben hun dieet aangepast.

Sonja: "ik zie weer mijn oude lichaam terug en mijn man wilt graag verder met Pruvit en het keto-dieet."


Mark uit Utrecht

Hij gebruikt ketonen nu enkele dagen. In 10 dagen tijd is hij 2 kg afgevallen, ondanks dat hij niet eens gesport heeft!

Mark: "het resultaat is verbluffend. Ik was erg sceptisch voordat ik het ging gebruiken, maar hoorde om mij heen veel goede resultaten. Dus ik dacht, ik probeer het ook. Normaliter doe ik veel moeite met het sporten, maar nu heb ik een aangepast dieet en gebruik ik Pruvit. De 10 day challenge is net afgelopen, maar ik heb alweer mijn volgende 10 day drink ketones-challenge gekocht. In deze periode ga ik ook weer actief sporten en laat jullie daarna weer weten hoeveel kg ik dan ben afgevallen."


Deel uw verhaal met ons. Stuur uw verhaal naar ketoleven@gmail.com. Vermeld daarin uw voornaam en plaats. Tevens mag u een voor-en na foto meezenden, maar dit is uiteraard niet verplicht. Wij zijn al blij om iets van u te horen! :)