Hoe het werkt?

NAT / Nutritionally Advanced Technology

Gebruik makend van onze N8 MAX NAT ™ BLEND met C-Med 100®, ondersteunt KETO // OS® NAT ™ een gezonde celfunctie, herstelt snel DNA, versterkt de immuunfunctie en verheft essentiële aminozuren die nodig zijn voor het optimaliseren van de lichaamssamenstelling.

Top focus
Ervaar een ongeëvenaarde mentale helderheid en geoptimaliseerde cognitieve functie dankzij het gepatenteerde mengsel en de hoogste effectiviteit die wordt aangetroffen in KETO//OS® NAT™.

Snel herstel C-Med 100®†

Ons unieke C-Med 100®-signaalmengsel ondersteunt en onderhoudt een gezonde celfunctie, maximaliseert het verwijderen van celresten en breidt de lengte van de DNA-telomeren uit voor een lang leven dat snelle reparatie en herstel van uw lichaam bevordert.

Vet verlies†

Met verhoogde onderdrukking van de eetlust helpt KETO // OS® NAT ™ vet te verbranden door uw honger onder controle te houden en uw eetlust te verminderen.

Betere biologische beschikbaarheid†

KETO // OS® NAT ™ en zijn eigen N8 Max NAT ™ Blend ™ met gepatenteerde KetoNAT ™ BHB-zouten, vergemakkelijkt de snelle opname van ketonen, waardoor een staat van ketose sneller dan ooit kan worden bereikt voor ongeëvenaarde resultaten.