5 manieren om hoe 100 of meer calorieën per dag te verminderen

Als u besluit om een paar kilo te verlagen zijn er verschillende dingen om in gedachten te houden, van hoe vaak en van hoeveel je eet tot de verdeling van macronutriënten in je voedsel.


Eenvoudig gezegd is dat wanneer je probeert om gewicht te verliezen het komt allemaal neer op eenvoudige wiskunde: De calorie-inname moet aanzienlijk lager zijn dan wordt vrijgegeven.
Simple.


De CDC (Centers for Disease Control and Prevention) stelt dat een gezonde snelheid om gewicht te verliezen speelt tussen 1 a 2 pond per week.
Om duidelijk te zijn , er 3500 calorieën in 1 pond. Om 1 pond per week te verliezen, zou een 3500 calorie tekortkomingen moeten hebben. Om dit te bereiken regelmatig lichaamsbeweging en streng dieet is hard nodig.

Sporten is een zeker manier om extra calorieën te verbranden en spierkracht te winnen. Het kan echter frustrerend zijn om dagelijks naar de sportschool te gaan en geen resultaten uitkomen.


Heb je ooit het gezegde gehoord dat „abs (spieren) are made in the kitchen?“
Het betekent dat het niet uitmaakt hoe hard je werkt, als je meer calorieën eet dan je aan het branden bent, zul je nooit de gewenste resultaten zien.
Het is belangrijk om langzaam te beginnen bij het aanbrengen van wijzigingen in uw dieet. Het zou bijvoorbeeld niet in uw beste belang zijn om een maaltijd of twee te snijden om uw calorie tekort te bereiken. Er zijn een paar redenen waarom dit niet goed zou werken: eerst riskeert u het gooien van uw metabolisme in de war. Ten tweede is het lichaam geprogrammeerd om zichzelf te beschermen, dus als je je calorie-inname te drastisch laat vallen, zal het vasthouden aan welke suikers en vetten je eet om je voor te bereiden op de volgende hongersnood.


Begin met geleidelijk verminderen van uw calorie-inname. Deskundigen zeggen dat een gezond hoeveelheid om uw calorieën te laten vallen is van 100-500 calorieën per dag. Hier een paar tips om je op weg te helpen!
Vervanging van vertrouwde voedingsmiddelen met minder calorie-alternatieven
Als u uw ochtend brood vervangen met een mager brood dun zou u beginnen uw dag met 240 calorieën minder dan je de dag voordien. Hoe zit het met dat heerlijke spek of cheeseburger? Gaan met een kip of Turkije alternatief kan scheren uit bijna 300 calorieën!


Groenten smeken als zetmelen
Comfort Foods zijn misschien wel een aantal van de moeilijkste om op te geven. Het ruilen van groenten en het bereiden ervan op een manier die je favoriete gerechten nabootsen is een enorme calorie besparing. Zoodles (courgette noedels) vervangt pasta. Ze hebben geen sterke smaak, dus ze gaan geweldig met elke vorm van saus. Bloemkool doet een enorme klus om het deel van de aardappelpuree te spelen en je bereidt het op dezelfde manier voor! Koken, puree, geef smaak, en serveren. En het beste deel? Deze kleine trucs kunnen bespaart u tot 200 calorieën per maaltijd!


Negatieve calorie voeding
Ja, dat lees je goed. Er zijn voedingsmiddelen die meer energie te verbranden dan de calorieën die ze bieden.


Kies een uit deze lijst om een dagelijkse snack te vervangen:

  • Selderij
  • Komkommers
  • Aardbeien
  • Tomaten
  • Watermeloen
  • Grapefruit
  • Appels
  • Sla

Vooraf gemeten porties
Hoe vaak eet je een hapje rechtstreeks uit de verpakking? Direct uit de verpakking eten maakt het onmogelijk om je calorie-inname bij te houden. Het beste ding om te doen is om een deel van uw snacks voor een week van tevoren. Houd uw snacks in een enkele kleiner portie. Waarschijnlijk eten je veel minder en je weet precies hoeveel calorieën je neemt.


Play Mind games
Het dagboek van Consumer Research sites verschillende dingen je kan doen om jezelf te verleiden en beschermen tot het eten minder. Sommige van de suggesties lijken een beetje belachelijk, maar ze hebben het onderzoek gedaan en ze hebben een effectieve resultaten

Hun aanbevelingen?
Gebruik kleinere borden/kommen: De Delboeuf illusie zegt dat twee identieke items naast elkaar geplaatst lijken niet van gelijke grootte te zijn als elk is omgeven door een andere grootte cirkel, die in ons geval een gerecht is. Hoe groter de cirkel hoe kleiner het item verscheen. Het plaatsen van uw eten op kleinere gerechten zal u helpen het gevoel alsof je eigenlijk meer eten dan je bent.

Zorg ervoor dat je gerecht een andere kleur heeft dan je eten: Mensen hebben de neiging om zichzelf te dienen als de kleur van hun gerecht te dicht bij wat ze eten zijn.

Drankje van een hoge glass: Als u deelnemen aan een volwassen drankje, vervang laag glas voor iets lang en smal. Onderzoek van het British Medical Journal vond dat je meer kans hebt om grotere hoeveelheden alcohol in een kort glas te gieten in tegenstelling tot een hoge.

Snijd je eten in kleinere portie: Een test uitgevoerd op de Arizona State University vond dat studenten die werden verteld om te snijden hun bagel voor het eten van het aten minder calorieën dan degenen die de onbesneden bagels aten.
Simple. De meeste suggesties op deze lijst zijn zeer eenvoudig te integreren in uw dagelijkse routine. Een vervangen van een ingrediënt hier, een kleinere bord daar... je zult er zeker van zijn om minstens 100 calorieën af te scheren, misschien meer, elke dag!